Over ons

Bouwman & Bouwman bouwen maquette

Welkom op de website van de gebroeders Bouwman! Deze twee knappe klussers ontwerpen en bouwen de mooiste huizen. En niet alleen huizen… nee, ook kantoren, winkels, bioscopen en fabrieken… en natuurlijk vogelhuisjes, hondenkastelen en goudvisparadijsjes. Bouwman & Bouwman maken vanalles!

Meedoen!

Op deze website kun je meedoen met Bouwman & Bouwman. Dat kan op drie manieren:Je kunt samen met de broers Bouwman heel goed om je heen kijken, en bijzondere dingen ontdekken bij jou thuis, of in de straat. Dat doe je in de rubriek ‘Ontdekken’. Je kunt ook samen met de Bouwmannen supermooie of superstoere ontwerpen maken. Dat doe je in de rubriek ‘Ontwerpen’.En als je – net als Bouwman en Bouwman – ervan houdt om je handen uit de mouwen te steken en echt iets te maken, dan kan dat in de rubriek ‘Bouwen’. Ontdekken, ontwerpen en bouwen… op deze site kun je op allerlei manieren meedoen!

stuur post naar Bertje

Stuur op!

Heb je iets moois gemaakt? Bouwman & Bouwman krijgen graag post! Stuur je ontdekkingen, ontwerpen en bouwsels aan ons op… of eh… als het te groot is, liever een foto ervan!

 

Bouwman & Bouwman werd eind 2012 gelanceerd door de afdeling educatie van het Nederlands Architectuurinstituut (NAi). Een paar maanden later ging het NAi op in Het Nieuwe Instituut (HNI). De gebroeders Bouwman moesten daardoor op zoek naar een nieuw huis. HNI droeg Bouwman & Bouwman in april 2014 over aan de oorspronkelijke makers: Johan van Driel, Ferry Piekart, Edgar Grimbergen en Ilka Deltrap. Zij houden de website nu uit eigen middelen in stand.